Стелки за автомобили Е-магазин
Филтри

Категории с падащо меню

ПРАЗНИЧНО РАБОТНО ВРЕМЕ

 

Дата София Бургас Варна
23.05.2016 от 10 до 16 часа от 10 до 16 часа от 10 до 16 часа
24.05.2016 от 10 до 16 часа Почивен ден Почивен ден

 

 

Stelki.bg е електронен магазин за автомобилни стелки собственост на ИЗИ АУТО ЕООД. Фирмата е директен вносител на автомобилни аксесоари и предлага голямо разнообразие от гумени и мокетни стелки за всички марки и модели автомобили.

Ние постоянно работим за увеличаване на асортимента и качеството на предлаганите стелки.

В момента разполагаме с над 1500 различни модела на склад!

Станете част от хилядите ни доволни клиенти!

Всички стелки, които предлагаме са с необходимата форма за да паснат идеално на пода на автомобила.

 

Работим директно само с водещите производители от Европа, които произвеждат и оригинални стелки за автомобилните производители. Всички стелки, които предлагаме са с много високо качество и ще задоволят Вашите високи изисквания.

 

Мокетните стелки могат да бъдат от двупластови или трипластови материали, които имат дълъг живот и ще освежат интериора на Вашия автомобил. Има възможност за поръчка и на различни цветове като черно, бежово, сиво или дори червено или синьо. При повечето модели прикрепянето на стелките отговаря на оригиналното и в комплекта се съдържат оригинални копчета за прикрепяне. В по-редки случаи има подготовка за такова прикрепяне или универсални копчета за допълнително укрепване на стелките.

 

Гумените стелки винаги са от здрав и гъвкав материал, който е с отлична устойчивост на износване и най-важното с намалена или изобщо липсваща миризма на гума. Стелките са подсилени на местата където обикновенно се износват най-много. Както и при мокетните в комплектите обикновенно има копчета за прикрепяне или специално оформени дупки, които отговарят на оригиналното прикрепяне. Стелките, които предлагаме не съдържат PVC и нямат неприятната миризма на масово предлаганите стелки от големите вериги магазини. 

 

 

ЗАПОМНЕТЕ!    Нашите стелки не са универсални! Те са предназначени за  различните модели автомобили и в повечето случай предлагат качество не по-лошо от оигиналното, а в някой случай дори по-добро. От фабриката стелките излизат като тъй наречения "Афтърмаркет". Това означава, че са без отличителни знаци, емблеми или лога.

 

  • Посочените цени не включват доставка освен в случайте, когато това е изрично упоменато!
  • Всички цени са с ДДС!
  • Изи Ауто ЕООД си запазва правото да променя без предупреждение посочените цени и характеристики!
  • Изи Ауто ЕООД не гарантира наличност на склад! Моля направете справка за наличност и срок на доставка!
  • Изи Ауто ЕООД не носи отговорност за допуснати технически грешки в описанието!

 

 

 
 Автобоксове

 

Мини количка

Количката е празна.